Denna skönhet från 1976 har ett flertal finesser trots sin ålder.

Den har varit i familjens ägo sedan 1984, har stått inder tak och fått lite omvårdnad nu och då. Den är i mycket bra skick och alla lysen mm fungerar. Spisen är en Perkins 4.236 som sitter i väldigt många maskiner, bränslesnål och lättstartad.
Grävagregatet går att förskjuta i sidled vilket gör det praktiskt att exempelvis drenera ett hus med, aggregatet ligger då längs med väggen och man kan gräva djupt och smalt.
När grävaggregatet är placerat i sida så kan man vika in bommen bakom rutan, traktorn får då en mycet bättre balans och det går utmärk att skotta snö med den. Den kräver inte mycket yta för att vända på en gårdsplan, använder man dessutom styrbromsarna snurrar man runt sin egen axel.


Fram och backpedalerna är helt suveräna, man har en hand på ratten och den andra på lastarspakarna samtidigt som du snabbt med pedalerna kan växla mellan fram och back.


Frontlastaren är väldigt stadig och lyfter nästan hur mycket som helst, inga problem att flytta jord eller schakta massor. Lägger man grävaggregatet bakåt så får man fin motvikt och framaxeln blir avlastad och ratten lättare att hantera.