Välkommen till vår monter 1010 där vi visar nya Alstor 833 med hytt och en Alstor 821 utan hytt. Vi har också med oss en Alstor utrustad med 300 skördare.

Mässan är i Hörnefors 3 mil söder om Umeå en mil från E4. Torsdag, fredag och lördag 11-13 juni kl 9-17:00
OBS!!!  det är fyra år till nästa gång.

Jag kan aldrig glömma första gången jag såg Alstor på Skogsnolia. Den lilla maskinen imponerade stort på pappa och mig som besökte mässan tillsammans. Alstor klättrade upp över en nästan omöjlig berghäll med virke på lasset, det blev en riktig snackis i flera veckor efteråt. Sedan dess har maskinen alltid vart på min näthinna, och nu har jag fått glädjen att äga en egen maskin och blivit återförsäljare.

Alstor 833 med Kristian Laurell

Alstor 833 med Kristian Laurell

Alstor 821

Alstor 821

Alstor skördare Hypro 300

Alstor skördare Hypro 300